Top 17 Apps Similar to Elite HD

Loading...
IPKO TVim 1.1.3
TVim is a great new way of watching selected channelsviatheinternet, from the comforts of any room of your home, whichyoucaneasily access from your smart phone or a tablet. It willenableallyour family members to watch their favorite shows, anytime,byproviding them with this new multi-screen experience. TouseTVimyou will have to be an active subscriber of IPKO’sbundledservices(DUO, TRIO or QUATRO) and you will be able to useTVim withyourcurrent username and password.
Shkabaj
Shkabaj Inc.
Lajme, Radio, TV, Video, & Moti nga Kosova dhe Shqiperia.100%Shqip.
Elite Dangerous TradePad Pro
Phantomapps
A trading notepad and route calculator for Elite Dangerous - AdFree
Elite Dangerous TradePad
Phantomapps
A trading notepad and route calculator for Elite Dangerous
ALBANIAN TV LIVE 2.0
Watch or listen to ALBANIAN TV programs,Radiosand TV channels.Users can access TV programs, live radio stations & liveTVchannels from anywhere anytime.Don't miss your favourite shows from now. Just put this ALL INONEapp in your device and enjoy !Featured Channels:• RTSH• RTSH 2• RTSH 3• RTSH Sport• RTSH Muzik• RTSH Art• RTSH Sat• TVA• Albanian Screen• Klan Kosova• Alsat M• Agon Channel• Digi Gold• Film Autor• Film Hits• Film Hits +1• Film Thriller• Film Dramë• Film Aksion• Film Komedi• Film Një HD• Film Dy HD• Plus HD• T HD• Stinët• Tring Super• Tring Max• Tring Life• Tring Comedy• Tring Fantasy• Tring Shqip• 3 Plus• Jolly HD• Sky Family• Sky Hits• Sky Dramë• Sky Aksion• Sky Komedi• Sky Thriller• Sky Shqip• Sky Novela• Alb Film• Alb Humor• Comedy Central• Explorer Shkencë• Explorer Histori• Explorer Natyra• Tring Planet• Tring World• Tring History• Sky Shkencë• Sky Planet• Sky Histori• Investigation Discovery• TLC Discovery• Outdoor Channel• Bang Bang• Çufo TV• Junior TV• Tring Tring• Tring Kids• Tip TV• Sofia Channel• Alb Kids• Orlando Kids• Boomerang• Baby TV• Duck• Tele Sport• RTSH Sport• Eurosport• Motors TV• MAD Albania• My Music• MusicAL• BBF Music TV• Folk Plus• CliCk TV• Supersonic TV• STV Folk• Tirana TV• Club TV• Alb Music• Alb Hits• Alb Koncert• Alb Folk• Alb Çifteli• Globe Music• Real TV• Televizioni 3+ HDSHOW• ABC News• Top News• Kanali 7• Ora News• News 24• Scan TV• Channel One• A1 Report• Euronews• DW-TV• CCTV News• Al Jazeera Balkans• Big Brother 1• Big Brother 2• Living• Smile• Muse• Shop TV• BCTV• Fashion TV• Luxe.tv• Entertainment!• Food Network• 24Kitchen• Digit-Alb• Tring Digital TV• SuperSport Albania• TV5Monde Europe• Rai Italia• ANT1 Greece• Albania TV• Albania RadioAnd more channels available...Our developer teams with you. Kindly send any issues related toourapp.
Elite dangerous quick refer 1.0
TheBlurr
A simple tool to let you know what typesofstations are looking for what kinds of goods. Also Appliesformining, but not ships or combat.
Trinus CBVR
Odd Sheep
Turn your phone into a Virtual Reality PC headmount.Enjoyaffordable VR!
TiBO Mobile TV
TIBO SHPK
TIBO mobile TV ofrohet Falas për të gjithë abonentët në TIBO boxapoTIBO Smart TV. TIBO Mobile është për të gjithë shqiptarëtdheshqipfolësit, në të gjitha territoret me internet Wi-Fi apo3G/4G.ÇFARË SHIKON ME TIBO MOBILE? Merreni TV shqip me vete, kudodhekurdo! Tashmë nuk të duhet të zgjedhësh mes programevetelevizivedhe impenjimeve të tjera sepse me TIBO Mobile mund t’ishikosh atokudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë, në rrugë,autobus,restorant, plazh, etj. Në çdo çast dhe me një klikim jushikoni“LIVE” kanalin tuaj të preferuar. Çfarë përmban paketa eabonimit:• 25 Kanale origjinale TIBO dedikuar filmave,serialeve,dokumentarëve dhe programeve për fëmijë. • Transmetimekskluziv OTTi Serisë A Italiane në partneritet me platformënsportiveOversport, së bashku me kampionatet dhe eventet më tëndjekura. •100 kanale shqiptare dhe të huaja Live TV me njëpërmbajtje tëpanumërt filmash, serialesh, dokumentarësh,emisionesh, programeshpër fëmijë dhe kampionatesh e eventeshsportive. • Video On Demandnë TIBO FLIX me mbi 3000 filma për tëgjithë familjen, shfaqje tëndryshme, koncerte, etj... Ju mund tëndaloni, ktheni mbrapa apo tëpërshpejtoni çdo event si dhe tëpërzgjidhni nëntitujt në shqip osenë anglisht për filmat on demand.• Shërbimin Catch-up, i cilimundëson shikimin e programeve paspërfundimit të tyre falëregjistrimit automatik 7 ditor të kanalevemë të ndjekura.Vëmendje: • TIBO mobile TV mundësohet me çfarëdolidhje internetime shpejtësi mbi 1mbps 3G, 4G apo Wi-Fi. Nekëshillojmë të përdoretnjë lidhje Wi-Fi për të mos konsumuar tëdhëna nga paketa eoperatorit telefonik përkatës. • Abonimi përmobile është njëshërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje“small screen”në tjetrën duke bërë më parë “log out” (dalje) ngapajisjafillestare. KUJDESI NDAJ KLIENTIT PËR ÇDO PAQARTËSI OSEPROBLEMKUJDESI I KLIENTIT TIBO ËSHTË NË DISPOZICION PËR T’JUNDIHMUAR 24/7FB / Twitter / Instagram / Skype: TIBOiptv Mob: (355)676006767 |Viber/Whatsapp (355) 689082244 | Email: [email protected]Ë,AUSTRALI, AZI, AFRIKË: Tel: (355) 44 31 4444 AMERIKË,KANADA: Tel:(844) 842-6872 | Mob: (917) 775-5003 / (917) 775-5012
Filma Shqip 2.2
Endrit Pano
Shikoni te gjith filmat shqiptare jashteedhebrenda shqiperise nga Tableta/Smartfon juaj..Ne program ndodhen 50+ filma shqiptar plus cdo dite shtohenakomaedhe me teper pasi vete aplikacioni ben lidhjeme serverin tone ku merr te dhenat mbi playlist dhe i shtonatoautomatikisht ne celularin tuaj
Kosovo Radios 2.3
kDuoApps
Kosovo Radios and News brings collection of your favoriteradiosandFM stations from Kosovo streaming live on yourandroiddevices.Nowenjoy listening to the online radio broadcastsandmusic from Kosovolive on your android phones and tabletdeviceswith just tap of abutton, no matter where you are. You canalsoaccess the latest newsand read your daily horoscopes throughthisapp. Best of all, youget to access all this for free !!Radiosinclude, RTK Radio KosovoRadio Drenasi,KosovoRadioPrizreni,Kosovo Radio Sharri,Kosovo RadioKosova.Net Radiokontactplus Me ju Radio K4 Radio Blue sky RadioBesa Kosovo RadioVizioniKiss radio KM Radio Kosova 91.9 Sa VamaRadio k4 PS: All theradiosstreams are live streams and thereforewill only be available24hours if the radio stations broadcast 24hours. Those stationsthatbroadcast limited hours will be availableonly when itisbroadcasting live in local time. Please rate thisapp and leaveanycomments or suggestion you may have.
Trinus CBVR Lite
Odd Sheep
Turn your phone into a Virtual Reality PC headmount.Enjoyaffordable VR!
Radio Sidewinder 5.4.14
Nobex Radio
Radio Sidewinder is a fan run, unofficial radio station forEliteDangerous commanders. We broadcast a mix of music tocompliment andentertain your ED adventures. We have also includednews, jingles,ads and in-game information. Elite Dangerous is atrademark ofFrontier Developments plc.
MobileTV 5.4.1
Vodafone GmbH
Deine Vorteile im Überblick:• Du hast Zugriff auf über 30 TV-Sender*• Empfang Deine Kanäle über UMTS, LTE oder WLAN• Schau kostenlos mit Deinem Vodafone Red, Black oder DataGoTarifMobileTV• Verfolg die Bundesliga und 2. Bundesliga live auf Sky• Buch das Sky Fußball-Bundesliga-Paket für nur 12,95 Euro proMonatdazu. Du kannst das Paket monatlich kündigen• Du hast immer die beste Qualität durch automatische AnpassungdesTV-Streams• Verpass keine Sendung mehr mit der ErinnerungsfunktionDeine Meinung ist uns wichtig, bitte bewerte die MobileTV+App.Danke.Wichtig zu wissen:• Du kannst die App aus lizenzrechtlichen Gründen nur inDeutschlandnutzen• Dir können je nach Tarif Zusatzkosten für dieDatenübertragungentstehen• Bitte beachte: Bei einigen älteren Geräten kann es aufgrunddergeringeren Speicherkapazität und der dort eingebauten Chipsätzezueiner eingeschränkten Nutzbarkeit von MobileTV kommen• Nutz die MobileTV+ App mit dem Smartphone oder Tablet*folgende Sender sind enthalten: ARD, ZDF, Sport1, DisneyChannel,KiKA, VIVA/Comedy Central, 3sat, ARTE, NDR, WDR, MDR, BR,SWR, hr,rbb, SR, radio bremen, Phoenix, Nickelodeon, joiz, FamilyTV, RiC,Welt der Wunder, EinsPlus, Einsfestival, tagesschau24,ZDF_neo,ZDFinfo, CNN, ARD-alphaYour benefits ataglance:• You have access to over 30 TV channels *• receive your channels via UMTS, LTE or Wi-Fi• Look for free using your Vodafone Red, Black or DataGotariffMobile TV• pursuance of the Bundesliga and 2nd Bundesliga live on Sky• Book the Sky Bundesliga package for only 12,95 Euro per monthnow.You can advertise the package per month• You always have the best quality by automatically adjusting theTVstreams• Verpass no more postage with the memory functionYour opinion is important to us, please review the Mobile TV +app.Thank you.Important to know:• You can use only in Germany the app for licensing reasons• you can depending on the tariff fees for the datatransfervolumes• Note: Some older devices can lead to a restricted usabilityofmobile TV due to the lower storage capacity and therebuiltchipsets• Nutz the Mobile TV + app with the phone or tablet* The following stations are included: ARD, ZDF, Sport1,DisneyChannel, KiKA, VIVA / Comedy Central, 3sat, ARTE, NDR, WDR,MDR,BR, SWR, hr, rbb, SR, radio bremen, Phoenix, Nickelodeon, joiz,Family TV, Ric, world of wonder EinsPlus,EinsFestivalTagesschau24, ZDF_neo, ZDFinfo, CNN, ARD-alpha
Albanian Radios Live
kDuoApps
Your biggest collection of Albanian radios is here !!Albanianradiosbrings collection of your favorite radios and FMstationsfromAlbania , streaming LIVE on your android devices.Nowenjoylisteningto the online radio broadcasts and music fromAlbania onyour androidphones and tablet devices with just a singletouch, nomatter whereyou are.You can also read the latest newsfrom Albaniaand follow thepopular tweets on the go. Best of allits a FREEdownload. Radiosinclude, Garbeti, Albania Jehona,AlbaniaPrendimi,Albania RadioABC,Albania Radio Bleta, AlbaniaRadioBurimi, Albania Radio FamaRadio Gjakova HiteliveRadiokosovarjaRadiosllatina Radio TiranaRadio Zhelina RanicaTechno Top AlbaniaVicinia Radio Tirana II ClubFM Radio Jug RadioTravel Radio ValeTop Gold Radio Tirana II ClubFM- Albania RadioJug Radio Travel-ALbanian Hits Radio Vale TopGold- Tirana RadioShqip Mergimi PS:All the radios streams are livestreams andtherefore will only beavailable 24 hours if the radiostationsbroadcast 24 hours. Thosestations that broadcast limitedhours willbe available only whenit is broadcasting live in localtime. Radioswon't be availablefor stream when it is offline andoccasionallyduring servermaintenance and other downtimes. If theradios are notworking orresponding please try it again later, thesearetemporaryinactivity.Internet connection is required to streamanyradios.
AIS Live TV 5.44
TheTV is a real-time streaming applicationforwatching a television in Thailand.No need to install flash player.TheTV supports many connection such as WIFI, EDGE andGPRS(2G,2.5G).TheTV is the first application for that supports a mobileconnectionvia GPRS and it's a free application.=======================================TheTVเป็นโปรแกรมสำหรับดูรายการทีวีบนโทรศัพท์มือถือที่ใช้ระบบปฏิบัติการAndroidซึ่งสามารถรับชมได้ด้วยการเชื่อมต่อ WIFI, EDGE และ GPRS(2G,2.5G)ที่สำคัญคือ ไม่ต้องติดตั้ง FlashPlayerทำให้รับชมได้ไม่ว่าจะอยู่ที่ไหน
Qifteli - Instrument Shqipetar 2.5
Me Aplikacionin Qifteli - Luaj Qiftelinë ju keni mundësinëteperformoni këngë të gatshme, por edhe të krijoni këngëttuaja.Qifteli përveç mundësisë për të krijuar këngë ka mundësinëpër tëzgjedhur mënyrën me të cilën doni që të performoni këngën.-(Shake) Mënyra me lëkundje të telefonit - (Swipe) Mënyra melëvizjetë gishtit nga e majta në të djathtë dhe nga e djathta në tëmajtë- (Autoplay) Mënyra me të cilën ju mund të lëshoni këngën tuajpërta ndëgjuar "The (qifteli)çifteli (çiftelia, qifteli,Albanian:"doubled" or "double stringed") is a plucked stringinstrument,with only two strings, played mainly by the Gheg peopleof northernand central Albania and Kosovo. (Qifteli)Çifteli vary insize, butare most often tuned to B and E (the same as the top twostrings ofa guitar). Usually the lower string is played as a drone,with themelody played on the higher string. The (qifteli)çifteli isafretted instrument, but unlike most it is not fretted inachromatic scale (one fret per semitone), but in the diatonicscalewith seven notes to the octave." - source: Wikipedia(http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%87ifteli )