TIBO SHPK Apps

Loading...
TiBO TV
TIBO SHPK
DIGITALB, SUPERSPORT, TRING, filma, kanale shqip © 2018 TiBO shpk
MAGOWARE IPTV 1.9.86
TIBO SHPK
Register for a free account and start adding your favoritestreamsunder personal settings. MAGOWARE is a free IPTV / OTTmiddlewareTurnkey solution for: - IPTV/OTT Migration & Start-upbusinessoperators - All Android & Apple based products (Set-topBox,Smart TV, Smartphones, Tablet PC) - Mobile operators – ISPs–Legacy Cable Operators – - Hospitality – Hospitals – Industrial–Corporate – Governmental We have the solutions to build, launchandmonetize your IPTV/OTT platform with FULL service &support,may it be Migration or a Start-up. We even have ManagedServicesolutions. All with 24/7 Technical Service Support &ConsultingService Let the magic begin with Magowarewww.magoware.tvhttps://www.facebook.com/magoware/https://twitter.com/InfoMagowarehttps://www.linkedin.com/company/18239230/https://www.youtube.com/channel/UC7HELrblDb9peuFCFweu0HQTel: +35504 450 4350 Email: [email protected]
TiBO Mobile TV
TIBO SHPK
TIBO mobile TV ofrohet Falas për të gjithë abonentët në TIBO boxapo TIBO Smart TV. TIBO Mobile është për të gjithë shqiptarët dheshqipfolësit, në të gjitha territoret me internet Wi-Fi apo 3G/4G.ÇFARË SHIKON ME TIBO MOBILE? Merreni TV shqip me vete, kudo dhekurdo! Tashmë nuk të duhet të zgjedhësh mes programeve televizivedhe impenjimeve të tjera sepse me TIBO Mobile mund t’i shikosh atokudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë, në rrugë, autobus,restorant, plazh, etj. Në çdo çast dhe me një klikim ju shikoni“LIVE” kanalin tuaj të preferuar. Çfarë përmban paketa e abonimit:• 25 Kanale origjinale TIBO dedikuar filmave, serialeve,dokumentarëve dhe programeve për fëmijë. • Transmetim ekskluziv OTTi Serisë A Italiane në partneritet me platformën sportiveOversport, së bashku me kampionatet dhe eventet më të ndjekura. •100 kanale shqiptare dhe të huaja Live TV me një përmbajtje tëpanumërt filmash, serialesh, dokumentarësh, emisionesh, programeshpër fëmijë dhe kampionatesh e eventesh sportive. • Video On Demandnë TIBO FLIX me mbi 3000 filma për të gjithë familjen, shfaqje tëndryshme, koncerte, etj... Ju mund të ndaloni, ktheni mbrapa apo tëpërshpejtoni çdo event si dhe të përzgjidhni nëntitujt në shqip osenë anglisht për filmat on demand. • Shërbimin Catch-up, i cilimundëson shikimin e programeve pas përfundimit të tyre falëregjistrimit automatik 7 ditor të kanaleve më të ndjekura.Vëmendje: • TIBO mobile TV mundësohet me çfarëdo lidhje internetime shpejtësi mbi 1mbps 3G, 4G apo Wi-Fi. Ne këshillojmë të përdoretnjë lidhje Wi-Fi për të mos konsumuar të dhëna nga paketa eoperatorit telefonik përkatës. • Abonimi për mobile është njëshërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje “small screen”në tjetrën duke bërë më parë “log out” (dalje) nga pajisjafillestare. KUJDESI NDAJ KLIENTIT PËR ÇDO PAQARTËSI OSE PROBLEMKUJDESI I KLIENTIT TIBO ËSHTË NË DISPOZICION PËR T’JU NDIHMUAR 24/7FB / Twitter / Instagram / Skype: TIBOiptv Mob: (355) 676006767 |Viber/Whatsapp (355) 689082244 | Email: [email protected] EUROPË,AUSTRALI, AZI, AFRIKË: Tel: (355) 44 31 4444 AMERIKË, KANADA: Tel:(844) 842-6872 | Mob: (917) 775-5003 / (917) 775-5012